Welkom, we zijn blij dat je er bent! Shop nu je favoriete haarproducten en betaal later met Klarna.

Het verhaal achter Shea Moisture producten

04 februari, 2013

Het begon allemaal bij Sofi Tucker. Sofi Tucker begon met de verkoop van shea noten in haar dorps markt in Bonthe, Sierra Leone in 1912. Op 19 jarige leeftijd, weduwe en moeder van 4 kinderen begon ze met het verkopen van shea butter, black soap en haar zelfgemaakte huid- en haarproducten over het plattenland. Sofi Tucker was de grootmoeder van Shea Moisture producten. Met de aankoop van Shea Moisture producten help je een betere toekomst te realiseren voor kansarme vrouwen. Deze vrouwen maken kans op een betere en gezonder toekomst. Alle producten van Shea Moisture zijn Fair Trade geproduceerd. 

De Shea Moisture producten worden niet op dieren getest en bevatten geen chemische of synthetische bestandsdelen, minerale oliën, parabenen of sulfaten.

Shea Moisture kent 4 haarlijnen:

De Coconut & Hibiscus lijnis geschikt voor krullend haar en om je krullen meer definitie te geven. De hoofdingrediënten in de coconut & hibiscus lijn zijn:

Kokos olie: Hydrateerd en beschermd je haar tegen hitte en chemische schade.

Silk proteïne: Vermindert breuk, versterkt het haar en voegt zachtheid toe.

Neem olie: een eeuwenoude ayurvedische olie die je haar versterkt en zorgt voor schitterende glans.

De Raw Shea lijn is speciaal ontworpen voor droog en beschadigd haar. Deze lijn maakt gebruik van drie natuurlijke hoofdingrediënten:

Organische shea butter: voedt en hydrateert diep tot in de haarvezels en herstelt beschadigd haar en de hoofdhuid.

Pure argan olie: geeft een natuurlijke glans aan het haar en herstelt de haarelasticiteit om haarbreuk te voorkomen.

Zee kelp: ontdoet het haar van onzuiverheden en vuile resten

De Yucca & Baobab lijn is speciaal ontworpen voor dun en fijn haar.

Yucca komt uit de wortels van de Yucca plant die voornamelijk in het Zuidwesten van de Verenigde Staten groeit. Yucca staat bekend om haar versterkende eigenschappen om haaruitval tegen te gaan.

Baobab olie wordt vervaardigd uit de zaden van de baobab wonderboom die voorkomt in Madagaskar en de Afrikaanse savanne. De olie staat bekend om haar voedende en hydraterende eigenschappen voor huid en haar en is rijk aan vitamine A, C, D, E en F.

De African Black Soap lijn is een haarlijn speciaal ontworpen tegen een droge en jeukende hoofdhuid. Door de unieke samenstelling van organische ingrediënten wordt je haar en hoofdhuid gekalmeerd en komt deze tot rust. Belangrijke ingrediënten in deze lijn zijn:

Weegbree enzym: helpt bij de verlichting van jeuk en irritatie.

Tea tree olie: helpt om haar en hoofdhuid te ontdoen van achtergebleven resten.

Wilgenbast extract: helpt bij het ontgiften van alle onzuiverheden op haar en hoofdhuid.

 
Laat een reactie achter

NL