Welkom, we zijn blij dat je er bent! Shop nu je favoriete haarproducten en betaal later met Klarna.

Zomertips voor je haar

Juni 01, 2015

Met de zomer voor de deur heeft je haar extra aandacht nodig. In Nederland is de zon nog ver te zoeken maar misschien ga je op vakantie naar een heerlijk warm land. Nu het warmer begint te worden ben je waarschijnlijk ook vaker buiten. Hoe lekker de zon ook op je bolletje schijnt de felle zon is niet goed voor je haar. Het is daarom raadzaam om je haar goed te beschermen om extreme uitdroging te voorkomen. Vooral curly girls hebben in de zomer extra hydratatie nodig zodat je haar geen frizz ball wordt. Hieronder enkele tips om de zomer door te komen.

1. Gebruik in de zomermaanden vooral sulfaatvrije shampoo’s.

2. Ga je naar het strand? Zorg dan dat je een hoed of een sjaaltje bij je hebt om je haar tegen de felle zon te beschermen.

3. Ga je zwemmen in de zee of in het zwembad? Smeer dan eerst je haar in met een olie zoals kokos olie of jojoba olie om je haar tegen het zoute water of chloorwater te beschermen.

4. Spoel je haar na het zwemmen goed uit en gebruik daarvoor een goed reinigende shampoo. Je wilt absoluut geen zout zeewater of chloorwater in je haar laten zitten. Dan zorgt voor nog meer uitdroging!

5. Deep conditioners of het gebruik van haarmaskers is een must vooral in de zomermaanden! Probeer het liefst 1x in de week je haar te behandelen met een maskertje en laat het lekker lang intrekken.

6. Gebruik een goede moisturizer met heerlijke boters en oliën erin om je frizz ball te temmen. Tust me, your hair will love you for that!

 

 
Schreiben Sie einen Kommentar

DE