Welcome, we are glad you're here! Shop your favorite products and pay later with Klarna.

My Natural Curls is Online!

September 27, 2013

My Natural Curls is dan eindelijk online. My Natural Curls is dé online shop waar je terecht kunt als het gaat om natuurlijke haarverzorging voor krullend- en kroeshaar.

Door veel tijd te spenderen achter Youtube en door veel zelf onderzoek te doen en vooral veel te experimenteren op mijn eigen haar ben ik veel te weten gekomen over het verzorgen van black hair. Daarom heb ik besloten om een webshop te openen om kwalitatieve haarproducten aan te bieden zonder toevoegingen van chemische middelen. Vaak zijn goede haarproducten op natuurlijke basis voor kroeshaar helaas niet te vinden op Nederlandse bodem. Tot nu dan in onze shop!

Wij staan altijd klaar voor al je vragen omtrent haarverzorging, tips, advies of suggesties. My Natural Curls biedt gratis verzending als je bestelling boven de €60,- euro ligt (binnen Nederland) en anders betaal je slechts €4,99 euro. Bestellingen die voor 16:00 besteld en betaald zijn, worden dezelfde werkdag nog verzonden. Volg My Natural Curls via facebook en twitter en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes, kortingscoupons en andere aanbiedingen.

My curls…are just that serious!

Jennifer

 
Leave a comment

EN