Welcome, we are glad you're here! Shop your favorite products and pay later with Klarna.

Wintertips voor je haar

September 06, 2016

Het wordt steeds kouder en kouder. Met de winter voor de deur kan je haar het zwaar te voorduren krijgen. Hieronder enkele tips om de winter door te komen.

1. Maak je haar minder vaak nat.

Ga nooit met vochtig of nat haar naar buiten. Zorg ervoor dat je wash & go goed droog is voordat je de deur uit gaat. Gebruik hiervoor een diffuser. Je wilt natuurlijk geen ijspegels creëren die vervolgens kunnen afbreken.

2. Draag vaker protectives styles.

Een goede manier om je haar te beschermen is het dragen van protective styles.  Zorg dat de punten van je haar goed zijn beschermd en probeer je haar zo min mogelijk te manipuleren om zo het breken van het haar tegen te gaan. Een aantal goede protectives styles zijn: twists, vlechtjes, opsteekkapsels of draag je haar in een simpele vlecht of een bolletje. En gebruik die lekkere warme muts niet alleen om je oortjes te beschermen maar ook om je haar te beschermen.

3. Deep Condition

Door die droge winterwind en die hoge verwarming die thuis aanstaat kan je haar snel uitdrogen. Deep condition dus iets vaker dan normaal. Het liefst 1 keer per week. Hierdoor blijft je haar goed gehydrateerd en wordt het minder snel droog.

4. Hete olie behandeling

Hete olie behandelingen zijn een must voor deze winter! Maak je eigen olie cocktail en smeer het in je haar. Hete olie behandelingen helpen goed tegen die schadelijke weersinvloeden. Je haar is weer opgepept en voelt minder droog aan.
Leave a comment

EN