Adjusted policy regarding COVID-19: Delivering off packages can take longer then you are used to.

Kroeshaar producten

De verzorging van kroeshaar vraagt om specifieke producten. Dit komt doordat de fijne krulstructuur van kroeshaar het moeilijk maakt om talg te verspreiden tot in de haarpunten. Talg wordt aangemaakt in de hoofdhuid en zorgt ervoor dat je haar gehydrateerd wordt en soepel blijft. Doordat talg niet goed verspreid kan worden door kroeshaar, zijn de punten vaak droog en pluizig. Je vindt bij ons de beste haarproducten voor kroeshaar, waardoor jouw haar er altijd op en top verzorgd uitziet. Invest in your hair, it’s the crown you never take off.

  • ✓ Deskundig advies
  • ✓ Snelle levering
  • ✓ Gratis verzending

Direct shampoo kopen?

Bekijk dan nu onze webshop, we bieden verschillende soorten shampoo aan.

Direct kopen

Verzorg jouw kroeshaar met de beste producten

Wat is kroeshaar eigenlijk precies? Als je dit haartype hebt, word je haar gevormd door verschillende soorten kleine krullen. Deze kleine krullen groeien uit in alle verschillende richtingen. Kroeshaar is prachtig, maar helaas moeilijk in model te brengen als je niet de juiste producten gebruikt. Met dit type haar heb je namelijk vaak last van knopen in je haar en droge punten. Door de droogte van het haar breekt het gemakkelijk, waardoor veel mensen denken dat het onmogelijk is om lang kroeshaar te hebben. Daarnaast pluist dit haartype vaak enorm. Om het beste van jouw kroeshaar naar voren te brengen, is het belangrijk dat je de juiste haarproducten gebruikt.

shampoo

Kies passende haarproducten voor jouw haartype

Om te beginnen kies je een goede shampoo die bij jouw haartype past. Te vaak wassen is echter niet goed voor kroeshaar. Het wordt aangeraden om maximaal twee keer per week je haar te wassen. Als je je haar te vaak wast, was je namelijk al je talg eruit. Kies daarom een shampoo die je haar mild reinigt, de elasticiteit verbetert en die je haar hydrateert. Vergeet je haar na het wassen niet te verzorgen met een hydraterende moisturizer. Focus hierbij vooral op de punten van je haar. Laat je haar drogen zonder dat je een föhn gebruikt. Het is echter belangrijk dat kroeshaar nooit helemaal droog wordt. Door een verzorgende haarolie te gebruiken en deze in de sluiten, zorg je ervoor dat jouw haar de hele dag ‘vochtig’ blijft, waardoor het niet pluizig wordt. Daarnaast kun je je haar het beste ontwarren met je vingers of met een kam met grote tanden.

shampoo

Verzorg jouw krullen met onze fantastische haarproducten

Ben je op zoek naar deskundig advies over kroeshaar of wil je weten welke haarproducten je het beste kunt gebruiken? Stuur dan een e-mail naar info@mynaturalcurls.com. Wij beantwoorden graag al je vragen. Naast producten specifiek voor kroeshaar hebben we trouwens ook diverse producten voor krullend haar. Bestel jouw de beste haarproducten voor jouw kroeshaar en profiteer van gratis verzending bij besteding vanaf zestig euro!

Advies nodig?

Ben je op zoek naar deskundig advies? Neem dan dict contact met ons op.

Mail info@mynaturalcurls.com
EN