Welkom, we zijn blij dat je er bent! Shop nu je favoriete haarproducten en betaal later met Klarna.

Over Ons

Hi!

Wij zijn My Natural Curls, dé online webshop voor krullen en kroeshaar. We houden net als jij van natuurlijke krullen, maar snappen dat het vaak niet meezit om het juiste product bij de juiste krul te vinden. Wij van My Natural Curls hebben daarom deze online winkel opgezet met het idee een glimlach te toveren op het gezicht van iedereen die regelmatig met zijn krullen in het haar zit!

My Natural Curls heeft producten voor vrouwen, mannen en kinderen met krullend, kroes of gemixt haar. Of je nu golvende krullen, losse krullen , kinky krullen of kroeze krullen hebt; op de website van My Natural Curls vind je verschillende verzorgingsproducten die jouw haar snappen.

Als officiële importeur van onze producten kunnen wij zeggen dat we echt gepassioneerd zijn over alle haarproducten die wij bieden. Al onze speciaal geselecteerde producten zijn curly girl friendly. Onze haarverzorgingsproducten bevatten voornamelijk natuurlijke ingrediënten om je haar te voeden, te verzachten, te hydrateren en te beschermen. Dus geen droge dos haar of uitgezakte krullen meer.

Wij voeren een aantal topmerken zoals BriogeoJessicurl, Jamaican Black Castor Oil, Shea Moisture, Flora & Curl, EcoSlay en nog veel meer.  In de toekomst zullen we ons aanbod verder uitbreiden met nog meer geweldige producten voor je weelderige bos krullen, kinks, waves en coils.

Wij zijn volledig black owned met een passie voor krullend haar.

Ons motto: My curls...are just that serious!

Met krullende groet, 

Jennifer

NL